Sukutaulutietokannan edistymistä

Nyt olen sitten lisännyt kaikki mahdolliset löytämäni hollantilaiset pentueet tietokantaan. Niitä on yhteensä 40 välillä 1983-2013.
Seuraavaksi voin alkaa listata niitä tuonne missä olen tehnyt yhteenvetoja ja laskenut populaatiokokoja. Kaikkia en voi listata, koska tarvitsen realistiset sukusiitosprosentit. Osalle pentueista en onnistunut löytämään/saamaan tyydyttävän täyttä sukutaulua, joten ne on valitettavasti jätettävä pois listalta. Ainakin kunnes ehkä myöhemmin saan niiden sukutaulutiedot. Lies Koehoorn Hollannista on auttanut minua näitten hollantilaisten buhundien kanssa. :)

Tällä hetkellä tietokannassani on siis 264 pentuetta neljästä maasta ja yhteensä 2020 koiraa ihan kaikkialta. Pääasiassa olen lisännyt vain jalostukseen käytettyjä koiria, en niiden sisaruksia tmv. Nyt Hollannista olen lisännyt lähes kaikista pentueista kaikki pennut tietokantaani. Heidän Online-sukupuu-palikkansa kun on todella huono käyttää. Toisaalta ymmärrettävää, kun myyvät hinnakasta sukutaulu-CD:tä, jossa voi käyttää muitakin kriteereitä etsiessään koiria kuin niitä mitkä ovat online (= mikrosirunumero, nimi ja rekisterinumero).
Terveystietoja nämä ovat sitten kirjanneet eri paikkaan. Ja itse olen niitä kaivellut sitten useammasta eri paikasta.

Nyt pitäisi siirtyä kuitenkin eteenpäin. Joko hankkia pääsy Tanskan tietokantaan tai jatkaa vanhempien pentueiden lisäämistä Ruotsista, Norjasta ja Suomesta.

Haluan myös vielä kertoa, että jos joku muu on sukutauluista tai vaikka vain jonkun tietyn koiran sukutaulusta kiinnostunut, annan ihan mielelläni tietokantani tiedot käyttöön. Koko tietokantaa en voi lähettää, mutta voin tehdä sukutauluista ja erilaisista listauksista (esim. ”kaikki koirat joilla on terveystuloksia”) pdf-tiedostoja ja lähettää ne.
Toistaiseksi koirien järjestäminen maittain ei onnistu kuin rekisterinumeron perusteella, JOS olen muistanut merkitä mihin maahan koira on rekisteröity. Kaikissa tietokantaan tallennetuissa pentueissa on kuitenkin maatunnus, eli ne saan jaoteltua maan mukaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s