Uudet sivut tulossa

Olen nyt touhunnut uusia sivuja. Päätin hankkia parin vuoden tauon jälkeen webhotellin, johon teen toki sitten koirille omat sivut.
Aikaa voi mennä vielä useita päiviä, mutta luvassa on toivottavasti kivat sivut ja mukavia juttuja. Blogia en tietenkään unohda, mutta mahdollisesti siirrän kaiken täältä suoraan wordpress-sovellukseen jonka asennan sivuilleni. Katsotaan nyt.
Tarkoitus olisi myös tehdä pientä tietokantaa noista buhundsuvuista, mutta ainoastaan koirien perustiedoilla. Ettei varmasti tule mitään sanomista. Sinne ei siis ole tulossa minkäänlaisia terveys- tai omistajatietoja. Ne pidän edelleen visusti tallessa tietokannassani.

Olen pyytänyt jotakuta muuta tekemään ulkoasun pientä maksua vastaan. Saa nähdä joudunko itse hommiin vai jaksaako joku muu väkertää. Kriteerini ovat kuitenkin kohtuullisen tiukat.

Niin. Se genetiikka-artikkeli on myös tulossa englanniksi käännettynä versiona. Sitä on kaipailtu, joten päätin sen tehdä sitten uusille sivuille valmiiksi. Huomasin samalla taas yhden pikkuvirheen siellä (väärä termi livahtanut yhteen kohtaan). Tuleepa samalla korjattua sekin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s