Pennut 5 viikkoa (+ 1 päivä)

Eilen oli sellainen päivä, että ei tullut kuvattua kakaroita. Pahoittelut kaikille jotka odottelivat eilen!

Viime viikosta pennut ovat saaneet kaikki hampaat ja alkaneet käyttää niitä entistä enemmän. Joka ikinen pentu on jo melkoinen riiviö. Kun ne vie pihalle, ne juoksee ja puree kaikkea ensimmäiset puoli tuntia ihan reikäpäinä. Sitten se vähän tasoittuu ja välillä nukutaan, välillä syödään, välillä riehutaan ja sit nukutaan lisää.
Pennut myös purevat jo melko lujaa…

Kaikilla pennuilla on nyt (melko varmasti) kodit. Pahoittelen myös kaikille joille en ole saanut aikaiseksi vastata kyselyihin. Nää osaa olla aika vaativia. Jos ovat sisällä, saa pentulaa luututa just niin paljon kuin jaksaa ja enemmän.
Meillä ei siis ole sanomalehtiä käytössä ainakaan vielä. Pennuilla on peti (ja ikioma tyyny!) ja sitten muovimattolattia. Pissoja tulee vielä satunnaisesti petiin tai ulkona fleece-alustoille, mutta etenkin ulkona osaavat jo tosi hienosti tehdä nurmelle tarpeensa.

Tänään en kirjoita pennuista mitään erikseen jokaisesta. Ne on ihan hirveitä jokaikinen. Kun astun pentulaan, on vähintään puolet pennuista saman tien nilkoissa kiinni torahampaineen… Kaikki leikkivät myös leluilla, syövät sekä lihaa että raksuja, juovat kupista (+ uivat siinä) jne. Ääniä on ollut monenlaisia; pressua, paperipussia, kolinapurkkia (ps. ihan turha yrittää peetsailla näille kolinapurkin kanssa. Nää on totutettu siihen ;D), imuria ynnä muuta.

Yritettiin taas ottaa seisomakuvat ja nätit istumakuvat, mutta pennut eivät olleet samaa mieltä. Yksi yritti vain tippua pöydältä, toinen juosta ruuan luo, kolmas minun luo, neljäs huomasi että isot koirat leikkii pöydän ympärillä, viidettä ei huvittanut…


Hircine


Malacath


Azura


Peryite


Sanguine


Vaermina


Nocturnal


Boethiah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s